lunes, 9 de junio de 2014

El núvol enamorat


L'autora de aquest llibre infantil es La Teresa Broseta.  

BIOGRAFIA:

Teresa Broseta va néixer a València el 1963. Es una de les autores mes destacades de la literatura infantil. El 2001 va rebre el Premi Carmesina per la seva primera obra de narrativa infantil, La botiga del Carme.

 Encara que escriu molta  narrativa, per a nens  i quasi sempre en valencià, ha publicat també poesia i teatre per a infants, narrativa per a adults i diverses obres en castellà. També ha publicat relats breus en 
algunes publicacions del diaris, i ha fet traduccions de castellà a valencià i al revés. Ha publicat obres com Les costures del món que va ser premiat  amb el premi de narrativa infantil Vicent Silvestre, L'illa de la deriva, L’estiu dels pirates, i No puges a l’andana, condecorat amb el Premi de Teatre Infantil Xaro Vidal.

ARGUMENT:


«El núvol enamorat» explica la relació d’estima i amistat entre un núvol i el magnífic capità que governava un vaixell pirata. Com la corda i el poal, no es poden separar, i la seva aventura tindrà continuïtat gràcies al lligam que hi ha entre els protagonistes, que  és tan fort com un bon nus mariner. 


BIBLIOGRAFIA: 


Imatge trobada a: enllaç

Resum del llibre: enllaç 

Imatge de la Teresa Bruseta: enllaç 

Biografia de l'autora: enllaç 

No hay comentarios:

Publicar un comentario