jueves, 12 de junio de 2014

Cinema

El atlas de las nubes


Dades tècniques:

Títol: L'atles dels núvols 
Títol original: Cloud Atlas 
País: USA 
Estrena a USA: 26/10/2012 
Estrena a Espanya: 2013.02.22 
Llançament en DVD (lloguer): 2013.06.26 
Estrena en Blu-ray: 2013.06.25 
Guió: Tom Tykwer, Andy Wachowski, Llana Wachowski 
Qualificació: No recomanada per a menors de 16 anys

Sinopsis:

Póster de El atlas de las nubes (Cloud Atlas)L'atles dels núvols és una pel·lícula basada en una novel · la, que dóna la volta al món i recorre des del segle XIX fins a un futur apocalíptic, a través de sis històries entrellaçades. El relat s'obre el 1850 amb el retorn del notari nord-americà Adam Ewing des de les illes Chatham a la seva Califòrnia natal. Durant el viatge, Ewing trava amistat amb un metge, el doctor Goose, que comença a tractar d'una estranya malaltia causada per un paràsit cerebral . De sobte, l'acció es trasllada a 1931 a Bèlgica, on Robert Frobisher, un compositor bisexual que ha estat desheretat, s'introdueix a la llar d'un artista malaltís, la seva seductora esposa i la seva núbil filla. D'aquí saltem a la Costa Oest en la dècada dels setanta, quan Luisa Rei destapa una xarxa d'avarícia i crim que posa en perill la seva vida. I, de la mateixa manera, amb idèntica mestratge, viatgem a la ignominiosa Anglaterra dels nostres dies, a un superestat coreà del futur proper regit per un capitalisme desbocat i, finalment, a Hawaii, a una Edat de Ferro post-apocalíptica que correspon als últims dies de la història.
                                                                                                                                                                                                                                    


Tràiler:


El llibre:

Dades tècniques:

Títol original: The Atlas Cloud 
Autor: David Mitchell 
Longitud: 608 pàgines 
Edició: Duomo Editorial, ebook en anglès 
Any de publicació: octubre de 2012

L'autor:

David James Stuart Mitchell (nascut el 14 de juliol de 1974) és un actor britànic, comediant i escriptor. Ell és la meitat del duo còmic Mitchell i Webb, al costat de Robert Webb, a qui va conèixer a la Universitat de Cambridge. Allí estaven tots dos part dels Footlights de Cambridge, de les quals Mitchell es va convertir en president. Junts, el duo estrella al Canal 4 sitcom Peep Show en el qual interpreta Mitchell Marc Corrigan. Mitchell va guanyar el premi de l'Acadèmia Britànica de Televisió a la Millor Actuació Còmica el 2009 per la seva actuació en el xou. El duo ha escrit i protagonitzat diverses exposicions de dibuix incloent Bruiser, La Situació Mitchell i Webb, que Mitchell i Webb de so i més recentment Que Mitchell i Webb Look. Mitchell i Webb també va actuar en la versió del Regne Unit d'Apple Rep un anunci de campanya de Mac La seva primera pel · lícula Mags va ser llançat el 2007.

A man in a red shirt looks at the camera
David James Stuart Mitchell

Pel seu compte, Mitchell és un participant freqüent en programes de panell britànics, sent capità de l'equip en Would I Lie to You?, Amfitrió de la bombolla, i un convidat habitual en altres programes de panell, incloent QI, imita la setmana i em té aconseguir Notícies per vostè. Ell també se celebra el joc de la consola de televisió va ser una cosa que vaig dir?, La ràdio mostra la increïble veritat i el programa de notícies de la comèdia 10:00 Live. Com a escriptor, Mitchell contribueix regularment comentari amb articles per a The Observer i The Guardian.


Mitchell i Webb

Informació treta de:


No hay comentarios:

Publicar un comentario